Hotstone Massages

Een ontspannende en vooral heerlijke massage met warme stenen. 
Grieken en Romeinen gebruikte al warme stenen in hun badhuizen om elkaar te masseren. Spierpijn en andere ongemakken namen hierdoor af. 
Ook werd deze massagemethode al gebruikt door de Inca´s, Maöries, Indianen en Chinezen. Deze laatse gebruikte de stenen ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. De stenen werden dan onder andere geplaatst op de acupunctuur punten en de meridianen werden gemasseerd.

 

Veel mensen denken dat er bij hotstone massage (zoals de meeste foto´s ook laten zien) stenenalleen stenen op de rug worden gelegd. Dit is niet helemaal waar. Nadat er warme stenen onder een handdoek (zodat de stenen langer warm blijven) op de rug zijn worden gelegd. Wordt het lichaam ingesmeerd met een massageolie waar een etehrische olie is aan toegevoegd, zodat de stenen goed over de huid kunnen glijden. De hotstone massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden,wat de massage effectiever maakt.. Hotstone massage is dus een complete massage!

 

In onze salon gebruiken wij een hard, ijzer en magnesium houdend vulkanisch gesteente, de Basaltstenen. Deze stenen behouden door hun hoge dichtheid lang de juiste warmte (40 tot 50 °C) en geven deze op een natuurlijke wijze aan het lichaam door. De stenen worden gevonden in de zee en in de rivierbedingen van Latijns Amerika. Daar hebben ze door de eeuwen heen hun mooie, ronde en gladde vorm gekregen van de natuur. De Indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen aarde, wind, water en vuur.

Hotstone therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft nadien veel energie. Eerst worden de stenen op en naast het lichaam gelegd om te wennen aan de warmte.

Daarna wordt u gemasseerd met de warme stenen en olie. Hotstone massage zorg voor een diepe relaxatie en ontgiftiging stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.. 

 

Een hot stone massage is met name geschikt voor bij:

• spanningen 
• stress (niet bij burnout)
• gewrichtsproblemen zoals reuma/artrose (mits niet ontstoken) 
• spierproblemen
• blokkades
• slechte doorbloeding

Maar vooral is het een heerlijke massage voor mensen die eens willen genieten en vooral ontspannen. 

Hotstone massage een intensive ervaring die lang doorwerkt.
Heerlijk als lichaams massage en zeer bijzonder in een schoonheidsbehandeling.

U heeft al een hotstone massage 
vanaf €35,- 

Copyright © 2020 Duba Multicare. All Rights Reserved. | Design by Footsy Webdesign ©