Permanente Make-Up

Wat is Permanente Make-up? Permanent Make-up is de manier om je wenkbrauwen, perm makeupeye-liner of lipcontouren altijd perfect bijgewerkt te hebben, je hoeft ze nooit meer bij te kleuren met een potlood.Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in zwembad of sauna en aan zee of op het strand. 'Permanent mooi, voor twee tot vijf jaar en vaak zelfs nog langer!

Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage (hetgeen levenslang zichtbaar blijft), gaat het hier om implantatie in het bovenste laagje van de huid.Dit betekent dat de pigmentering na verloop van tijd afzwakt. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat natuurlijk gewoon door. Gemiddeld genomen blijft Permanent Make-up twee tot vijf jaar mooi.


Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwcorrecties
Zelfs mensen die helemaal geen wenkbrauwen meer hebben kunnen met Permanent Make-up blijvend worden geholpen.
Lip-linerLippen 
De lippen blijven voortaan altijd perfect in vorm. Zelfs gedeformeerde lippen krijgen weer een fraaie vorm.
Eye-liner
Eenmaal een Eye-liner met Permanent Make-up betekent steeds sprekende ogen. Uitermate geschikt voor mensen die een oogpotlood niet goed verdragen.

Permanent Make-up: Veilige Make-up
Permanent Make-up is volkomen veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen gerust de behandeling ondergaan. Permanent Make-up veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen. Je hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven, direct na te zijn behandeld kun je met trots onder de mensen verschijnen.

permanent makeupDe Permanent Make-up techniek is geschikt voor mensen met dunne of geen wenkbrauwen. De gebruikte pigmenten zijn vervaardigd in de Verenigde Staten en staan daar onder continue controle van de F.D.A. (Amerikaanse Keuringsdienst van Waren). De F.D.A. staat bekend als het strengste keuringsorgaan ter wereld.In onze salon wordt gebruik gemaakt van One Touch Pigments en Micro Colors. Op deze pigmenten, behorend tot de absolute top, werd nog nooit een allergie gerapporteerd.

BLIJVEND MOOI - PERMANENT TEVREDEN 

 

Copyright © 2020 Duba Multicare. All Rights Reserved. | Design by Footsy Webdesign ©